maandag 30 augustus 2010

Hallo Lieve lezers,
Jullie hebben even niets van mij gehoord, niet dat ik stil heb gezeten want er zijn weer
allemaal nieuwe ontwerpjes van de beestenboel en favorietjes.
Allereerst had ik gevraagd of jullie leuke ideeen hadden voor deze popjes, helaas zijn er niet zoveel reacties binnen gekomen maar Gerda Lugtenburg kwam als eerste met het idee voor een mobiel hoesje, Dus Gerda jij ben de winnares, Gefeliciteerd. Ik moet er nog mee aan de gang gaan Gerda maar jij mag een pakketje van een van de figuren van de beestenboel of favorietjes kiezen. Wil je even contact met mij opnemen. je kan mij mailen ellenvandenbulk@planet.nl, Laat wat van je horen.
Ik laat jullie er een paar nieuwe ontwerpen zien.
Allereerst Dora en Boots, de favorieten van mijn kleine nichtje. Helemaal weg is ze ervan dus kon ik het niet nalaten hier iets mee te doen, zie hier de foto.

Dan heb ik een groter nichtje en die is helemaal weg van Hello Kitty dus ook daar mee aan de gang gegaan.

Verder op verzoek van een aantal mensen een serie katten, hier zie je er 2 van.


De bedoeling van deze serie is dan mensen zelf hiermee hun eigen ontwerp maken. Jullie hebben al het bordje gezien van de honden met wij waken hier en deze kan je natuurlijk ook gebruiken als naambordje voor op een slaapkamer deur met een van deze figuurtjes.

Nu ben ik bezig met een baby hanger voor aan een deur en een naamslinger. Je kan dan je eigen favorieten figuurtje kiezen om dit te maken en zo ontstaat er een eigen ontwerp. Je moet een beetje met de ontwerpen spelen om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Ik weet wel dat ik ooit een popje had ontworpen en deze opnieuw had gemaakt maar dan in een ring. Deze had ik zo neer gehangen op de beurs. Tot mijn verbazing dacht iedereen dat het een nieuw ontwerp was terwijl het een oud ontwerp in een andere variatie was. Ik wil graag laten zien dat je met een ontwerp vaak heel veel dingen kan doen. Vandaar deze serie. Er komen allemaal ideeen bij zo dat jezelf hiermee aan de gang kan gaan.

Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden,

groetjes

Ellen